BÖCKER

Båda böckerna finns nu som ljudböcker där sådana finns. Kaffe, kaka och kremering tack finns också som E-bok och in om kort finns också Kaffe, kaka och gräv ner mig som E-bok. 
 
Kaffe, kaka och gräv ner mig tack finns nu att köpa. Du kan beställa den via denna sida, flik Kontakt/beställa eller via www.bokus.se.
 
Den här boken är en fristående fortsättning på Kaffe, kaka och kremering tack! Här handlar det om att hamna rätt. Vad händer om man hamnar på fel plats i minneslunden? Hur gör man för att komma rätt och vad är rätt?
Boken är den dråplig historia med mycket skratt och väldigt mycket grävande. Min ambition är att läsare ska få en 3vlig stund med den nu döda Astrid i form av en liten hög med aska i botten på.....
 
_____________________________________________________________________________
Nu kan man läsa lite ur boken Kaffe, kaka och kremering tack på Smakprov.se. Klicka här.
Boken handlar om Astrid och hennes resa mot döden och den begravning till extrapris som hon beställt. Astrid är inte snål men tycker om att planera och ser inget konstigt i att planera sin egen död. Att hon ska dö i cancer vet hon redan men läkaren kan inte säga när och Astrid tycker inte om obesvarade frågor och tar saken i egna händer. Nu har hon ett par veckor på sig att göra en sista och efterlängtad resa genom Sverige med vännerna Axel och Tord. Resan går från Jukkasjärvi i norr till Lund i söder där begravningen ska hållas den 13 maj. Det gäller att hinna dit i tid och helst vara död. Astrid ska nämligen kremeras. En dråplig historia med humor och skratt ända in i det sista.
 

Så här tycker läsarna:

 

"Mycket lättläst och rolig!"

"En sådan fantastik bok! Jag älskar Astrid, vilken krutgumma. Mina favoriter är definitivt luciatåget och hoppbacken paradiset. Jag skrattade högt och länge! Du är en otroligt bra författare, vilken debut. Jag ser verkligen fram emot nästa bok"

"Ja de må jag då säga,
Trots att jag varit nedbäddad och sjuk hela helgen och mått dåligt har jag då fått skratta.
Detta tack vare din fantastiska bok...så bra.
Den måste bli FILM.......helt klart!"

"Helt klart läsvärd om man har sjuk humor"

"Nu har jag läst boken, Kaffe, kaka och kremering tack! En så fantastisk bok, helt underbart kul att följa Astrids resa till slutet! Vilken otroligt duktig författarinna Du är, väntar redan på nästa bok."

Jag började läsa direkt och fick ju skratta redan på första sidan. "

"Jag får behärska mig och läsa långsammare så att jag får njuta länge."

"Läst tre kapitel och tycker redan om den. Första boken jag läser på 43 år."

""Hej! Detta är väl vad jag och min man håller på med, båda 80 plus,ett gott skratt förlänger livet, så det är vad vi förväntar oss..."
 

 

Så här beställer du boken

Du kan beställa böckerna via kontaktsidan eller genom att mejla mig på bokvarket@gmail.com. 
 
Välkommen med din beställning!
 

 

 

 


Kontakt

Bokvärket c/o Nedergård
Martin Ljungs gata 12
974 32 LULEÅ
0705801391 bokvarket@gmail.com